Molekulak eraiki - Moore, Emily; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2014)
Atomoak, molekulak, formula molekularra lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.03
Material hau PhET webgunetik ekarri da
DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak