Molekulak eraiki / diseinu nagusia, Emily Moore ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Moore, Emily; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2014)
Atomoak, molekulak, formula molekularra lantzeko simulazio interaktiboa.