Bibrazio-modu normalak / diseinu nagusia, Michael Dubson ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Dubson, Michael; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2012)
Oszilatzailea, modu normalak, polarizazioa, masa eraginkorra, maiztasuna, amplitudea, fasea lantzeko simulazio interaktiboa.