Mikrouhinak : beroa - LeMaster, Ron; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2013)
Mikrouhinak, beroa, termodinamika, molekulak lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.05
Material hau PhET webgunetik ekarri da
DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak