Mikrouhinak : beroa / diseinu nagusia, Ron LeMaster ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - LeMaster, Ron; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2013)
Mikrouhinak, beroa, termodinamika, molekulak lantzeko simulazio interaktiboa.