Marigorri higidura 2D / diseinu nagusia, Sam Reid ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Reid, Sam; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Kokapena, abiadura, azelerazioa lantzeko simulazio interaktiboa.