Malda : indarrak eta higidura / diseinu nagusia, Noah Podolefsky ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - López Irastorza, José Manuel; Podolefsky, Noah (; PhET Interactive Simulations, 2012)
Indarra, kokapena, abiadura, azelerazioa lantzeko simulazio interaktiboa.