Loturiko egoera kuantikoak / diseinu nagusia, Sam Mckagan ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - McKagan, Sam; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Kuantu-partikulak, putzu potentzialak, uhinak, probabilite-dentsitatea lantzeko simulazio interaktiboa.