Labirinto-jokoa - Reid, Sam; Dubson, Michael; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2012)
Kokapena, abiadura, azelerazioa lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.08
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH, DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak