Kondentsadoreak - López Irastorza, José Manuel; Podolefsky, Noah; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Kapazitorea, kapazitantzia, zirkuituak lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 2.02
Material hau PhET webgunetik ekarri da
DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak