Karga-erradiatzailea - Dubson, Michael; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2013)
Erradiazio elektromagnetikoa, erradiazio dipolarra, eremu elektrikoa, argiaren abidadura lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.03
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak