Irrati-uhinak eta eremu elektromagnetikoak - LeMaster, Ron; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Irrati-uhinak eta eremu elektromagnetikoak lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.09
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH, DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak