Irrati-uhinak eta eremu elektromagnetikoak / diseinu nagusia, Ron LeMaster ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - LeMaster, Ron; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Irrati-uhinak eta eremu elektromagnetikoak lantzeko simulazio interaktiboa.