Hidrogeno-atomoaren ereduak / diseinu nagusia, Sam McKagan ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - McKagan, Sam; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Kuantu-mekanika, hidrogeno-atomoa, Bohren Modeloa, DeBroglie uhin-luzera, Schrodinger Modeloa lantzeko simulazio interaktiboa.