Hautespen naturala - López Irastorza, José Manuel; Podolefsky, Noah; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Hautaketa naturala, eboluzioa, genetika lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.03
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH eta DBH
Euskarara itzulia
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak