Hautespen naturala / diseinu nagusia, Noah Podolefsky ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - López Irastorza, José Manuel; Podolefsky, Noah (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Hautaketa naturala, eboluzioa, genetika lantzeko simulazio interaktiboa.