Gorputz beltzaren espektroa / diseinu nagusia, Michael Dubson ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Dubson, Michael; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Gorputz beltza, Eguzkia, argia, kuantu-mekanika lantzeko simulazio interaktiboa.