Glaziarrak - López Irastorza, José Manuel; Paulson, Archie; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Glaziarrak, klima lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 2.04
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH, DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak