Glaziarrak / diseinu nagusia, Archie Paulson ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - López Irastorza, José Manuel; Paulson, Archie (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Glaziarrak, klima lantzeko simulazio interaktiboa.