Gatzak & disolbagarritasuna - López Irastorza, José Manuel; Koch, Linda; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2012)
Disolbagarritasuna, gatza,Soluzioak, oreka kimikoa, asetasuna, formula kimikoa, Ksp, Le Chatelier printzipioa lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.08
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH eta DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak