Gatzak & disolbagarritasuna / diseinu nagusia, Linda Koch ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - López Irastorza, José Manuel; Koch, Linda (; PhET Interactive Simulations, 2012)
Disolbagarritasuna, gatza,Soluzioak, oreka kimikoa, asetasuna, formula kimikoa, Ksp, Le Chatelier printzipioa lantzeko simulazio interaktiboa.