Gasen propietateak - LeMaster, Ron; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2012)
Gasa, beroa, termodinamika, grabitatea,pPresioa, Gas-lege ideala, Boyle Legea, Charles Legea lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 3.15
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH eta DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak