Gasen propietateak / diseinu nagusia, Ron LeMaster ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - LeMaster, Ron; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2012)
Gasa, beroa, termodinamika, grabitatea,pPresioa, Gas-lege ideala, Boyle Legea, Charles Legea lantzeko simulazio interaktiboa.