Funtzioen grafiko sortzailea - Dubson, Michael; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Grafikoa, polinomiala,kurbak lantzeko simulazio interaktiboa.
Material hau PhET webgunetik ekarri da
DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak