Funtzioen grafiko sortzailea / diseinu nagusia, Michael Dubson ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Dubson, Michael; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Grafikoa, polinomiala,kurbak lantzeko simulazio interaktiboa.