Fourier uhinak sortzen - McKagan, Sam; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Uhinak, sinuak, osinuak lantzeko simulazio interaktiboalantzeko simulazio interaktiboa.
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak