Fluido-presioa eta -fluxua - Reid, Sam; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2013)
Presioa, ura, fluidoak, fluido-dinamika, Bernoulli, dentsitatea lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.02
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak