Fluido-presioa eta -fluxua / diseinu nagusia, Sam Reid ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Reid, Sam; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2013)
Presioa, ura, fluidoak, fluido-dinamika, Bernoulli, dentsitatea lantzeko simulazio interaktiboa.