Flotagarritasuna - López Irastorza, José Manuel; Lancaster, Kelly; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Flotagarritasuna eta dentsitatea lantzeko simulazio interaktiboa
Bertsioa: 1.05
Material hau PhET webgunetik ekarri da
DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak