Flotagarritasuna / diseinu nagusia, Kelly Lancaster ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - López Irastorza, José Manuel; Lancaster, Kelly (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Flotagarritasuna eta dentsitatea lantzeko simulazio interaktiboa