Faraday-ren laborategi elektromagnetikoa - López Irastorza, José Manuel; Malley, Chris; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Faraday Legea, alor magnetikoa, magnetoak lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 2.07
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH, DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak