Estimazioa / diseinu nagusia, Michawel Dubson ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Dubson, Michael; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Estimazioa lantzeko simulazio interaktiboa