Erreakzioak eta abiadura - Koch, Linda; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2013)
Erreakzioa, zinematika, kontzentrazioa, oreka lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.07
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak