Hockey-a eremu elektrikoan - Dubson, Michael; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2012)
Elektrizitatea, karga elektrikoak, eremu elektrikoa lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.10
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH, DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak