Eraiki zatiki bat - Paul, Ariel; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2012)
Zatikiak, zatiki baliokideak, zenbaki nahasiak lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.02
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH, DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak