Eraiki zatiki bat / diseinu nagusia, Ariel Paul ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Paul, Ariel; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2012)
Zatikiak, zatiki baliokideak, zenbaki nahasiak lantzeko simulazio interaktiboa.