Energia irristailu-parkean - Reid, Sam; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2012)
Energia, energia-kontserbazioa, energia zinetikoa, energia potentziala, marruskadura lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 2.13
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH, DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak