Energia motak eta aldaketak - Bereciartu, Carlos; Podolefsky, Noah; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2013)
Energia, energia-kontserbazioa, energia-sistemak, energia-formak, energia-aldaketak, energia termikoa lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.00
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH, DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak