Energia motak eta aldaketak / diseinu nagusia, Noah Podolefsky ; itzulpena, Carlos Bereciartu - Bereciartu, Carlos; Podolefsky, Noah (; PhET Interactive Simulations, 2013)
Energia, energia-kontserbazioa, energia-sistemak, energia-formak, energia-aldaketak, energia termikoa lantzeko simulazio interaktiboa.