Ekuazio kimikoak doitzen - Carpenter, Yuen-ying; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2013)
Ekuazio kimikoak, masa-kontserbazioa lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.1.10
Material hau PhET webgunetik ekarri da
DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak