Efektu fotoelektrikoa - LeMaster, Ron; Arrieta, J.L.; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2013)
Argia, kuantu-mekanika, fotoiak lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.10
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak