Efektu fotoelektrikoa / diseinu nagusia, Ron LeMaster ; itzulpena, J.L. Arrieta - LeMaster, Ron; Arrieta, J.L. (; PhET Interactive Simulations, 2013)
Argia, kuantu-mekanika, fotoiak lantzeko simulazio interaktiboa.