DNA luzatu - Perkins, Kathy; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2015)
Pintza optikoak edo fluido-jarioa erabiliz DNAren banako ile bat luzatuz esplora ezazu. ; (Simulazio interaktiboa)
Bertsioa: 2.08
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak