DNA luzatu / diseinu nagusia, Kathy Perkins ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Perkins, Kathy; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2015)
Pintza optikoak edo fluido-jarioa erabiliz DNAren banako ile bat luzatuz esplora ezazu. ; (Simulazio interaktiboa)