Erradioaktibitate bidezko datazio-jokoa - Blanco, John; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2012)
Datazio radiometrikoa, karbono-datazioa, erdi-bizia, radioaktibitatea lantzeko simulazio interaktiboa
Bertsioa: 3.27
Material hau PhET webgunetik ekarri da
DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak