Erradioaktibitate bidezko datazio-jokoa / diseinu nagusia, John Blanco ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Blanco, John; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2012)
Datazio radiometrikoa, karbono-datazioa, erdi-bizia, radioaktibitatea lantzeko simulazio interaktiboa