Zirkuituko eraikuntzako ekipamendua (AC+DC), laborategi birtuala / diseinu nagusia, Sam Reid ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Reid, Sam; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Zirkuituak, bonbillak, bateriak, etengailuak, amperimetroa, voltmetroa, kapazitorea,induktorea, AC boltaia lantzeko simulazio interaktiboa