Beta desintegrazioa - Blanco, John; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2012)
Gainbera nuklearrra, Beta gainbehera, fisika nuklearra lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 3.27
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak