Ipuin deslaiak - Irazabalbeitia, Iñaki; Serras, Rafa (Bilbao : Mensajero, 1999)
Bilduma honetan azken hamar urteotan idatzitako hamar ipuin juntatu ditut. Horietako batzuk argia ikusi dute jada Susa eta Hegats aldizkarietan. Gehienek zientzia fikzioa dute komunean, hori baita atsegin dudan jeneroa. Ipuin hauek ez dute helburu literatura handia izatea, neronek ondo ezagutzen baititut nire mugak, baizik eta irakurleari tarte entretenigarria eskaintzea.
14 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Zientzia-fikzioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak