Berotegi efektua - Blanco, John; LeMaster, Ron; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Greenhouse efektua, Greenhouse gasak, beroa, termodinamika, klima lantzeko simulazio interaktiboa
Bertsioa: 3.04
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH, DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak